Cadillac Escalade nové generace se představuje

Americký Cadillac vydal nové podrobnosti o připravované nové generaci modelu Escalade, která vstoupí do prodeje začátkem roku 2014.

Vylepšený Escalade dostane přední světlomety sestavené plně z LED diod či nová 20 palcová hliníková kola. Nové SUV se pochlubí ve standardu zadní parkovací kamerou a parkovacím asistentem, tlumiči Magnetic Ride Control s adaptivním nastavením . V základu lze očekávat kožené čalounění , vyhřívaná / chlazená přední sedadla a kůží potažený volant . Mezi další přednosti patří digitální přístrojová deska a informační systém CUE a audio systém Bose.

Luxusněji vybavené varianty přidají solární střešní okno a 22 palcová litá. Lépe vybavený model bude mít i barevný heads-up displej a elektricky nastavitelnou druhou řadu sedadel. Vozidlu nebudou chybět ani bezpečnostní systémy jako jsou Seat Safety Alert , Lane Departure Warning System nebo Forward Collision Alert .

Cadillac Escalade v nejvyšší výbavě Premium nabízí všechny výše uvedené zařízení, přičemž k nim přidá osvětlené vnější kliky dveří, zábavní systém s LCD obrazovkami v opěradlech předních sedadel a Driver Assist balíček.  Ten vůz případně připraví před nastávající nehodou, kdy vůz začne automaticky brzdit a přitáhne pásy všem cestujícím.

Bez ohledu na to, jakou si zákazník zvolí výbavovou variantu, všechny verze budou poháněny benzínovým motorem o objemu 6,2 litru V8, který se produkuje 420 koní a 623 Nm točivého momentu. Motor je napojen na šestistupňovou automatickou převodovkou.

zdroj: Worldcarfans.com

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu